запазете си датата

 14 и 15 май 2021 г., София

Уважаеми колеги и приятели,

Управителния съвет на Българското дружество по Ангиология в лицето на Прoф. д-р Лъчезар Гроздински, Проф. д-р Милена Станева и Проф. д-р Иво Петров има голямата чест и привилегия да Ви покани да присъствате на I-ви Национален конгрес по ангиология, който ще се проведе в София, в хотел Хилтън на 14-ти и 15-ти май 2021 г.  Това ще е първият конгрес на новосъздаденото Българско  дружество по Ангиология, с който целим да запознаем специалистите от различни специалности с новостите относно диагностиката, медикаментозното и ендоваскуларно лечение на съдовите заболявания. Специален гост и лектор на конгреса ще бъде д-р М. Лихтенберг, председател на Германското дружество по ангиология (DGA).

Ангиологичната среща на високо равнище през 2021 г. ще включва демонстрация на процедури за диагностика, различни ендоваскуларни техники и лекции за периферните съдови интервенции. Наша цел е да поставим основи на ежегоден конгрес по Ангиология, който да бъде запазена марка за форум с изключително високо ниво на участие, демонстрация на световно-утвърдените практики и тенденции в лечението на периферните съдови заболявания.

Очакваме аудитория от професионалисти в съдовата и ендоваскуларната област, включително интервенционална кардиология, съдова хирургия и други заинтересовани от нашата бързо развиваща се област на медицината – ангиологията.

В допълнение към научната програма, конгресът ще положи основи на развитието на дейността на Българското дружество по ангиология и ще допринесе за приобщаването на специалистите в областта.

Виж Програмта на конгреса тук

l

регистрация на място 14 май - 13.30 часа

Какво да очaкавате

Демонстрация на процедури за диагностика, различни ендоваскуларни техники и лекции за периферните съдови интервенции

Дуплекс/триплекс скениране на артериални и венозни заболявания

Онкология и съдови заболявания

Отворени дебати

Сателитни симпозиуми

Благодарим за подкрепата на нашите спонсори. Вие сте ценен партньор от индустрията в този важен научен и практически форум.

Наша цел е да поставим основи на ежегоден конгрес по Ангиология, който да бъде запазена марка за форум с изключително високо ниво на участие, демонстрация на световно-утвърдените практики и тенденции в лечението на периферните съдови заболявания.

диамантен спонсор

златен спонсор

сребърен спонсор

с подкрепата на